söndag 8 september 2013

Dag ?: Utmattning


Skrivet från:
Ett hostelrum med rosa väggar och en brun sackosäck

Hejsan!


Idag (igår?) har vi tagit oss hela vägen till Singapore! Jag blev lika exalterad över alla små förpackningar med mat som jag alltid blir och Joel somnade innan planet ens lyft marken på flighten mellan Kuala Lumpor och Singapore. Själv lämnades jag med en lite påträngande medresenär i  sätet brevid.

Väl i Singapore bestämmde vi oss snabbt för att bota jetlagen genom att inte somna för än det är ok att somna lokal tid. När kroppen är inställd på 03:26 utan någon längre sömn, då är det lite problematiskt. Jag var väldigt nära att exempelvis somna i tunnelbanans rusningstrafik! Till lunch blev det kyckling på ett litet kinahak!


För att hålla oss igång bestämmde vi oss för en tur till en park i närheten av hostelet vi senare skulle checka in på. Det var lite mer än en vanlig park.Exempelvis var den utrustad med både kryddträdgård, kaffebuskar och en mindre regnskog!

Efter det blev vårt uppdrag för att inte somna Nationalmuseumet. Det må låta tråkigt, men var tvärt om nästintill surrealistiskt för våra trötta hjärnor. Varje besökare fick en egen liten läsplatta som sedan fungerade som både guide och sagoberättare! Bakom drapperiet in i det första rummet dolde sig ett runt rum med filmer projecerade på hela väggarna. Helt knäppt.

Joel ser en vidvinkelfilm om Singapores tidiga historia med helt osynkat ljud

Där hängde vi tills knappt någon tankeverksamhet fanns kvar!

Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar