söndag 25 augusti 2013

Dag -9: Planering

Skrivet från: Hemmets trygga vrå

Typ en vecka kvar tills vår resa drar igång, och vi firar genom att storslaget kasta upp våra tankar på internet! Den här bloggen tänkte vi, om motivationen finns kvar även om en vecka, använda till att rapportera om vad som händer och sker på våra äventyr i världen.

Vi lägger i detta nu ner mycket vaken tid på planering och pillande. Turkiska Lira är införskaffade och ligger tryggt i ett gult Forex-kuvert, hotell är bokade och förvarnade, och våra kroppar är fulla med alla möjliga sorters vaccin. Kan man vara mer redo än såhär?

Förra året drog vi till Kina i några veckor för att fira att sommarlovet äntligen var här. Vi kastade oss på tåg till höger och vänster, och lyckades ta oss tvärs över hela landet. Efter möten med förvirrade och borttappade Kazaker, långa dagar i tågkupéer där bara torkad fisk stod till förfogande, och åtskilliga prutningar tog vi oss iväg och hem igen med liv och förstånd i behåll. Men nu, i studentens efterdyningar, har vi bestämt oss för att spela spelet lite annorlunda! Mindre planering, färre förkunskaper, och jävligt mycket mer tid att leka med!

Det här blir bra, det!

Joel


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar